Union Plaani – Mypa goes SUBBUTEO 26.4.

Union Plaani ja MYPA kohtaavat Subbuteo pelissä sunnuntaina 26.4. klo 18.30

Kannatusliput verkkokaupasta -> hinnat 5-20 euroa.
ylakymenfutis.mycashflow.fi

Vallitsevan Covid-19 tilanteen vuoksi monet jalkapalloseurat ovat ahtaalla, ja Union Plaani ja MYPA seura-aktiivit haluavat tuoda oman pienen kortensa kekoon tukeakseen rakastamiaan seuroja. Union Plaani ja MYPA kannattajat järjestävät leikkimielisen, mutta tosissaan pelattavan Subbuteo-pöytäjalkapallo-ottelun. Kentän herruudesta kisaa kaksi todellista futismiestä, Union Plaania edustaa Miku Leppälä Heinolasta ja MYPAa Mikko ”Ispi” Ijäs Myllykoskelta. Ottelun idea lähti alunperin liikkelle Heinolasta, ottelun puuhamiehet ottivat yhteyttä kannattamiinsa seuroihin jotka antoivat tempaukselle täyden hyväksynnän.

Ottelu on katsottavissa suorana lähetyksenä Union Plaanin Twitch streamina, osoitteessa twitch.tv/unionplaani

Lisätietoja ja otteluseurantaa Union Plaanin Facebookissa ja YläKymen futiksen FacebookissaYläkymen Futiksen nettisivuillaYläkymen Instagramissa ja Yläkymen Futiksen Twitterissä.

Otteluun voi ostaa kannatuslippuja Union Plaanilta tukeakseen Plaania ja YläKymen Jalkapallon Tuki ry:n verkkokaupasta tukeakseen MYPAa. Kaikki ottelusta saatavat tuotot tilitetäään lyhentämättöminä Union Plaanille ja MYPAlle.

MYPA kannatusliput ovat myynnissä Yläkymen Futiksen verkkokaupassa. Kannatuslippujen hinnat 5-20 euroa.
ylakymenfutis.mycashflow.fi

Mikä ihmeen Subbuteo?

Lue Ylen artikkeli Subbuteo-pöytäjalkapallosta:
”Subbuteossa yhdistyy ihanasti oikea jalkapallo ja ihan puhdas leikki” – yle.fi

Subbuteo

#ylakymenfutis #mypa #unionplaani #urheiluseura #seuratuki #tuepaikallista #kannatapaikallista #yhteisöllisyys #liiikkuvakouvola #kouvola #heinola #jalkapalloperhe #seuratuki #futiskouvola